Kynsitaidetta pokémonista ja muustakin

Posted on

Ensinnäkin tervetuloa blogiini! :3 Nyt alkaa toivottavasti uusi aikakausi tai lehti elämässäni ja mikäs olisi parempi sen toteuttamiseen kuin blogi. Täällä tulee olemaan kaikenlaista mitä elämässäni sattuu ja tapahtuu. Harrastan siis erilaisten nukkejen keräilyä, animea ja mangaa, teen erilaisia käsitöitä ompelusta virkkaamiseen sekä kerään myös figuja ja pehmoleluja. Uusin innostukseni aihe on kynsitaide, jolla tämäkin postaus alkaa.

Pikachu desing
Elikkä törmäsin youtubessa tähän aivan älyttömän söpöön Pikachu-kynsidesingiin. Olen sen jälkeen tehnyt ja suunnitellut lisää pokekynsiä, ja tässä on niistä muutamia. Valitettavasti vaan Pikachu oli ainoa josta oli tuollainen desing olemassa, jotenka kaikki loput näistä desingeistä ovat omiani. Minusta tollainen kaikki kynnet kattava nassu oli söpömpi kuin kaikki muut löytämäni pokekynnet jotka oli sellaisia missä on yksi naama per yksi kynsi. :3


Raichu ja Pikachu kynnet yhteiskuvassa. :3


Pikachu


Raichu


Exeggcute


Claydol


Magikarp


Psyduck


Kärpässienikynnet


Ja lisäksi vielä tekokynnet joissa siis kuvio oli jo valmiina. Tälläiset voisin laittaa toisenkin kerran.

Kiitos katselusta! ^3^ Toivottavasti piditte!


4 thoughts on “Kynsitaidetta pokémonista ja muustakin

  1. Ei hitsi kui muikee ajatus! :D
    Magikarp-kynnet on niin mun lempparit noista. 8D Psyduck saa kyllä pisteitä kanssa. :3
    Postaathan kuvia kans jos/kun teet lisää. ^^

  2. Oi, miten sulosia kynsiä :) Kärpässienikynnet on ihanat, täytyypä testata! (sanoo ihminen joka ei juur koskaan lakkaa kynsiään vaikka tykkää niistä kovasti ja kaapissa on miljoona purkkia…) Kunhan työharjoittelu loppuu eikä tarvi pilata kynsejä koko ajan käsidesillä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.