Afternoon! OMG! <3

Posted on

Tämä on nukke josta en koskaan edes uskaltanut haaveilla kun se vetelee ebayssä tosi korkeita hintoja. Se tuli kuitenkin vastaan suht edullisesti niin nappasin sen parempiin hoiviin! <3 Ja superkiitos LadyNancylle joka mulle siitä vinkkasi! ^w^ Nuken kädet oli vähän sulanut kainalosta, mutta takapuolen lantiojointti oli tosissaan sulanut tohjoksi. Koskaan en ole omistanut noin pahaa sulamista tuossa jointissa. Samantyylistä sulamista tapahtuu myös obitsujen pehmeän osan ja pullipin pään kanssa. Syytän tästä kokonaan Pullip Fiction -foorumin superihanan kuvatarinan MIB:in tekijää Maiikehia. Hän on myös sytyttänyt minussa rakkauden mm. Chilliin (omistan), Papiniin, Monomonoon, Another Kingiin ja Corniceen (vaikkakin kustomoitu). Asia mitä en ollut huomannut ennen kun sain tytön livenä kätösiini oli että jumatsuka sen kulmakarvat on hemmetin korkealla! D: No en halua muokata niitä joten tämä tyttö saa luvan pitää otsatukkaa. Ja kerrankin ihananlaatuinen stock-peruukki... Joka on tietysti harmaa jota en käytä mielelläni millään nukella. *naamapalmu* Muutenkin väreissä tämä rikkoo kaikkia minun lakejani, en pidä violetista enkä harmaasta, ja sininenkään ei mikään lempivärini ole. :D Mutta silti tästä kyllä tykkään. Sitten niihin kuvatuksiin, niitä kuitenkin kieli pitkällä venttaatte? :D Ensin laatikkokuvat tästäkin:

Omalla tukalla:

Uudella peruukilla. Ainakin toistaiseksi tässä, saatan vaihtaa tealin värisen tukan tälle jos saan sellaisen hommattua. Tukka on leeken eventistä real red -värissä.

Ja sulamisjäljet:


Oli niin pahasti sulanut että jäi alushousuihin osa muovista kiinni… Oli siis NRFB.


Ja ihan lötköä on, leikkasin sen saksillä pois mitä tartti. Ihan pehmeää oli.

Kiitos katselusta! :3


4 thoughts on “Afternoon! OMG! <3

  1. mä oon hionu mun pullipin huulia liikaa, ne ei enää oo yhtään muodolliset ja tietenki tyhmä ku olin nii koko kasvoista on muodot lähteny liian hiomisen tuloksena:( MITÄ MÄ TEEN?;( ois kiva saada apuu!!:(

  2. Pingback: Poor Afternoon – Before and Comparison | Hunajasieni's blog / Hunajasienen blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.